לפניכם שתי הצעות להפוך את התות למרענן הרשמי של ה- 14/2:
תותים בשוקולד- אין קל וממכר מזה
1. שוטפים את התותים ומייבשים, משאירים את החלק הירוק.
2.ממיסים שוקולד מריר 70% מוצקי קקאו, מערבבים לתוכו כף חמאה וכף שמנת מתוקה.
3. כשהם נמסים והשוקולד מבריק טובלים את התותים עד מחציתם.
4. מניחים על נייר אפיה להתקשות.
פאי תותים בשמנת - בכמה דקות של השקעה תקבלו אינסוף אהבה...
1. מרסקים 20 בסקוויטים לוטוס (בטעם קרמל), מוסיפים 100 גרם חמאה מומסת ומרפדים תבנית אפייה. דוחסים בעזרת כוס כדי לקבל משטח חלק.
2. מקציפים שמנת מתוקה עם 1/2 חבילת אינסטנט פודינג וניל, 1/2 כוס חלב ו- 1/2 כוס סוכר.
3. מוסיפים לקציפה 2 כפות גבינה לבנה (תוספת הגבינה מעשירה את מרקם הקציפה ומייצבת אותה).
4. מעבירים את הקציפה לתבנית ומשטחים.
5. מסדרים תותים סביב- חצאי תותים או פרוסות חופפות כמו רעפים- לבחירתכם.
6. מכינים ג'לי אדום מרבע חבילת ג'לי וחצי כוס מים רותחים. מוזגים בעזרת כף על התותים עד שכולם מכוסים.
שומרים בקרור עד להגשה.
תכינו ותאמינו לי שיאהבו אתכם....
תאהבו ותהיו נאהבים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה